Comfort Μ20000

Μ20000 е систем за навалување и се комбинира со нераѓосувачки челик и ПВЦ механизми. Овој систем нуди задоволување на топлинска изолација и подобрена ниво на безбедност.

  • Основни длабочината на систем 62.5mm
  • Механизам од не’рѓосувачки челик од 16mm  механизам за заклучување со завртки лесно може да се инсталира со заштеда на време
  • Специјални засилување во профилот на рамка
  • Соодветно растојание од 4mm помеѓу појасот и рамката за континуирано спроведување на дихтунзи
  • Армирано полиамид (24mm во рамки и 20mm во појасите) кој нуди зголемена топлинска изолација од (Uf =2,7-3,0 W/m2K)
  • Стакло дебелина до 44mm и појас тежина до 130kg
ПРОФИЛИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Длабочината на рамка
62,5 mm
Појас длабочина
70,5 mm
Минимална ширина видливи лице
106 mm
Минимална видливи ширина (Τ-профил)
86 mm
Граница појас механизам тежина
130 Kg
Стакло дебелина
до 46 mm
Крст дебелина секција
1,4 – 1,6 mm
СИСТЕМ КАРАКТЕРИСТИКИ
Тип на системИзолирани
Uf
2,7 – 3,0 W/m2K
Естетика на надворешноста
Рамен, Заоблен, Класичен
Застаклување метод
Тип на топлинска изолација
24 mm полиамидни
Механизам
Челик механизам 16 mm
Типологии
фиксен
единечено и двојно навалување
отварање на нанадвор
преклопни врати
фолксваген