Smartia M11000

M11000 е комплетен систем за прозорци, балконски врати како и за влезни врати со високо ниво на топлинска изолација, благодарение на широкиот спектар на профили системот може да ги создаде сите видови во врска со шарки и рамки и ги нуди следниве предности:

  • Различни дизајни (рамен, заоблен, кос, класичен) и алтернативни за секоја потреба на архитектонскиот дизајн со огромна колекција на профили
  • Закриени типологии на прозорец (единечен и двоен) за повеќе природна светлина
  • Двета вида на европски жлебови и ПВЦ жлебови може да се примени
  • WK 3 анти провала заштита
  • Специјални профили достапни за секоја типологија на влезни врати
  • Оска типологија на прозори
ПРОФИЛИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Длабочината на рамка76,5 mm
Појас длабочина
84 mm
Минимална ширина видливи лице104,2 – 137 mm
Минимална видливи ширина (Τ-профил)
70 mm
Граница појас механизам тежина
130 Kg
Стакло дебелина24 до 64 mm
Крст дебелина секција1,4 – 2,0
 СИСТЕМ КАРАКТЕРИСТИКИ
Тип на системИзолирани
Uf
од 1,58 до 2,12 W/m2k
Естетика на надворешноста
Рамен, Заоблен, Коси, Класичен
Застаклување методГлазирање на лежај
Тип на топлинска изолација
34 – 38 mm полиамидни
Механизам
Европски жлеб, ПВЦ жлеб челичен 16 mm
Типологии
фиксен
единечено и двојно навалување и свртување
единечено и двојно навалување кон надвор
еден лист на влезната врата навнатре и нанадвор
единечен и двојно лист влезната врата, навнатре и нанадвор
двоен влез врата лист навнатре и нанадвор
исфрлување нанадвор
преклопување на вратите
фолксваген
единечен, двојно, тројно и четворни лист шарки на блендата