Smartia M11500

M11500 е комплетен систем за прозорци, врати, како и за влезни врати со високо ниво на топлинска изолација. Благодарение на широк спектар на профили, со системот може да се креират сите видови на врски и рамки, и ги нудат следниве предности

  • Различни дизајни (мека линија, рамни, склони, класичен), за да се создаде било кој вид типологија
  • Користи скриена појас за повеќе природна светлина
  • Можат да се создат секаков вид на врати
  • Се создава хоризонтална или вертикална оска на прозори и крилото на врата.
  • Давање на алтернативи за секоја потреба на архитектонски дизајн
ПРОФИЛИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Длабочината на рамка
76,5 mm
Појас длабочина
84 mm
Минимална ширина видливи лице
104,2 – 137 mm
Минимална видливи ширина (Τ-профил)
70 mm
Граница појас механизам тежина
130 Kg
Стакло дебелина
24 – 64 mm
Крст дебелина секција
1,4 – 2
СИСТЕМ КАРАКТЕРИСТИКИ
Тип на системизолирани
Uf
од1,58 до 2,12 W/m2k
Естетика на надворешноста
Рамен, Заоблен, Коси, Класичен
Застаклување методГлазирање на лежај
Тип на топлинска изолација
34 – 38 mm полиамидни
Механизам
Европски жлеб, ПВЦ жлеб челичен 16 mm
Типологии
фиксен
единечено и двојно навалување
единечено и двојно крило на влезната врата, навнатре и нанадвор
двојно крило нанадвор и навнатре
отварање на нанадвор
преклопни врати
фолцваген начин на отварање
единечен, двојно, тројно и четворни лист шарки на блендата