Smartia M15000

M15000 не е термален систем на прозорци, туку неговата намена е за влезни и дворни врати која вклучува широк спектар на решенија, со кои се обезбедуват следниве карактеристики:

  • Различни дизајни (мека линија, рамни, склони, класичен)
  • Навален прозор за дворни врати (навнатре и кон надвор)
  • Голем опсег на типологии  (единечни и двојни)
  • Анти – паника врати
  • Врати за излез на чадот
  • Ротирачки врати
  • Хоризонтална или вертикална оска на прозорци и дворни врати
ПРОФИЛИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Длабочината на рамка
50 mm
Појас длабочина
84 mm
Минимална ширина видливи лице
137 mm
Минимална видливи ширина (Τ-профил)
70 mm
Граница појас механизам тежина
130 Kg
Стакло дебелина
24 – 40 mm
Крст дебелина секција
1,6 – 2,5
 СИСТЕМ КАРАКТЕРИСТИКИ
Тип на системНеизолирани
Uf
7 W/m2k
Естетика на надворешноста
Рамен, Заоблен, Коси, Класичен
Застаклување методГлазирање на лежај
Тип на топлинска изолација
34 mm полиамидни
Механизам
Европски жлеб, ПВЦ жлеб челичен 16 mm
Типологии
фиксен
единечено и двојно навалување
единечен и двојно лист влезната врата, навнатре и нанадвор
единечен, двојно, тројно и четворни лист шарки на блендата