Високопрофесионален чамец изработен од полиетиленска пластика, наменет за спортски риболов.

Висококвалитетна пластика
Отпорен на атмосверски влијанија и УВ зрачење
Можност за вградување на електричен или ото мотор
Должина: 2030mm Ширина: 1130mmНосивост: 200 kg
Опции на бои: Бела, Портокалова, Сина, Зелена