Е вистински избор за љубителите на водени спортови, биле тоа обични рекреативци или вистински професионалци.
Можете да го користите во било која сезона од годината и секогаш максимално ќе уживате.
Висококвалитетна пластика
Отпорен на атмосверски влијанија и УВ зрачење
Можност за вградување на електричен или ото мотор
Должина: 3000mm Ширина: 800mmНосивост: 150 kg
Опции на бои: Бела, Портокалова, Сина, Зелена