FORIS 500HT

Модерен дизајн на профилите на вратата во врска со широк спектар на градежни варијации на влезната врата FORIS 500HT носи индивидуална и неповторлив карактер на секоја куќа.
Пет-коморната структура обезбедува совршена топлинска и звучна изолација, алуминиумскиот праг со термална заштита е стандарна компонента на влезна врата на FORIS 500HT, што придонесува за намалување на загубата на топлина. длабочината на инсталација од 72mm и висина на вратата лист од 119mm, се клучните фактори кои се гарантира навистина висока цврстина и сигурна употреба во текот голем број на години.

  • Kоефициент на пренос на топлина Uf 1,3 W/m2xK
  • Звучна изолација Rw до 38 dB
  • Пропустливост на воздух класа до 2
  • Водоотпорност класа до 3A
  • Ветер, класа на отпорност на удар C2
  • Дебелина на стакло пакети 6-34 mm
  • Длабочина за вградување / Број на комори 72 mm / 5
  • Тип заптивка, надвор/внатре EPDM / EPDM