Kвалитетен полиетиленски резервоар наменет за складирање на вода, вино млеко, алкохолни и безалкохолни пијалоци и други течности,
се користи полиетилен кој во допир со течностите не испушта токсини.

  • Висококвалитетна пластика
  • Отпорен на атмосверски влијанија и УВ зрачење
  • Oдобрен за прехранбени производи
  • Mоже да се рециклира
Висина: 1740mm Ширина: 730mmКапацитет: 700L
Опции на бои: Бела, Портокалова, Сина, Зелена.
Додаток: чеп пластичен.