Украсни саксии со вградени лед светилки во боја, наменети за вашиот дом или деловен простор.

  • Висококвалитетна пластика
  • Отпорен на атмосверски влијанија и УВ зрачење
  • Светилки во боја
  • Mоже да се рециклира
Висина: 790mm Ширина: 540mm