За Нас

Компанијата Франи Пласт Д.О.О.Е.Л е формирана 2002 год. Нашето искуство и професионалност ги поврзува иновацијата, енергетската ефикасност, квалитетот, безбедноста, екологијата и естетското чуство во изградба на вашиот дом, каде што среќните моменти се ваше секојдневие.
Со континуираниот процес предводен од претприемачкиот дух и иновативните идеи на Ѓорѓе Франгов во 2010год.
Се воведува Ротомолдинг машина за производство на полиетиленски резервоари, чамци и кајаци. Горѓе Франгов син на Димитар Франгов ја позиционираше оваа компанија како македонски успешен бренд кој ја гради својата мисија како водечка иновативна компанија со целосен приватен капитал.

 • Франи Пласт го обезбедува комплетниот обсег на услуги во следниве области:

  • Изработка на ПВЦ столарија
  • Изработка на Алуминиумска столарија
  • Изработка на Полетиленски Резервоари
   од 300л 500л 700л 1000л, каци од 500л и 900л
  • Изработка на Полиетиленски Чамци
  • Изработка на Полиетиленски Кајак
  • Изработка на Полиетиленски Украсни саксии
  • ЦНЦ сечење на елементи
 • Компанијата Франи Пласт овозможува и изработка на полиетиленски производи по нарачка.

Наша мисија и цели

Во Франи пласт интегритетот и квалитетот не се обични реченци тие се фундаментален темел на нашата работа врз кој ги градиме нашите идеи. Страста кон она што го работиме е моќна алатка во реализација на нашите цели.
Во остварување на нашата мисија и цели се водиме врз основа на следниве принципи:
 • Реализациија во зададените рокови
 • Целосна одговорност кон клиентите
 • Посветена тимска работа
 • Највисок квалитет
 • Ефикасност, економичност и функционалност.
Со текот на годините и потребите на клиентите се менуваат, но принципите на сигурност квалитет и професионализам во работата остануват непроменлив факт за нашиот успех.
Еден од основниот принцип во професионалното работење е почитување на еколошките стандарди со примена на материјали кои не ја загадуват околината.
Нашата општествена одговорност е долготраен процес за нас и е резултат како и наследство за идните генерации.

Потребна ви е нова столарија или полиетиленски производ?

пополнете го формуларот и во најкраток можен рок, ќе ви испратиме понуда.